Adwise Consulting

Att åka med viaSensi och Jeanette som färdledare är suveränt! Jeanette lämnar inget åt slumpen! Hon är alltid två steg före! Vi känner oss helt trygga och kan ägna oss åt att umgås med vår personal. Kickoffen som vi minns bäst, är när vi hyrde 5 segelbåtar och seglade i Grekland. Vi firade 10 års jubileum och underhållningen stod Peter Apelgren för med musikquizz på kvällen. Firandet avslutades med ett jättefyrverkeri!

Bert Olsson - VD, Adwise Consulting
Marie Thisted, Adwise Consulting

Coloplast AB

Jag har haft det stora nöjet att jobba med Jeanette på viaSensi sedan jag började på Coloplast sommaren 2015. Hon har alltid levererat vad vi kommit överens om och ofta mer därtill. Detta vad det gäller allt från planering via genomförande till uppföljning. Jag kan varmt rekommendera att låta viaSensi ta hand om ert nästa arrangemang, både stort som smått.”

Andreas Normén - VD, Coloplast AB

AB SKF

Från hjärtat:

viaSensi är mitt första val för kreativa konferenser. Jeanette har en passion för sitt arbete som får sitt uttryck i alla detaljer. Säkerheten och kvaliteten är viktig i samband med konferenser för globala ledningsgrupper. På viaSensi får jag prisvärda, annorlunda lösningar av hög kvalité. Med ett stort kontaktnät i många länder är Jeanette ett snille på att ordna oväntade överraskningar. Detta gör att konferenserna alltid blir minnesvärda. Vill du ha en riktig kreativ konferens boka den hos viaSensi.

Caroline Ballantyne Norneby, AB SKF

Benzler AB

Det gläder mig att få skriva några rader om hur våra konferenser blivit så mycket bättre när vi fick kontakt med viaSensi. viaSensi med Jeanette Lignell i spetsen är lyhörd för våra önskemål och ger oss alltid lite mer än vi förväntar oss. Jeanette är kunnig och lösningsorienterad och har full koll på alla detaljer. Det är tryggt att jobba med viaSensi.

Lise-Lotte Axelsson, Benzler AB